OVER NSPONZE DIENSTENNIEUWSINTERACTIEFFORMULIEREN
SchadeverzekeringenLevensverzekeringenFinanciŽle PlanningHypotheken

Dekking voor nabestaanden of geld voor later

Een levensverzekering waarborgt de belangen van nabestaanden bij onverhoopt overlijden. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste verzekeringsproduct. Wat kunt u van ons verwachten?

NSP Verzekeringen
Westerbracht 2
7821 CH Emmen
T 0591 - 670880
info@nspadviesgroep.nl

Levensverzekeringen:
dekking voor nabestaanden of geld voor later

Een levensverzekering waarborgt de belangen van nabestaanden bij onverhoopt overlijden. Dat kan al met een eenvoudige en overzichtelijke overlijdensrisicoverzekering. Is maatwerkadvies gewenst, dan zijn er nog diverse andere vormen van overlijdensrisicoverzekeringen. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste verzekeringsproduct.

Een levensverzekering in spaarvormen is ook handig als u geld wilt sparen voor later. Voor de studie van uw kind of als lijfrentevoorziening met fiscale aftrek.

Een levensverzekering wordt veelal gekoppeld aan een hypotheek of financiering.

Als er een gezinslid overlijdt, heeft dat financieel vaak ernstige gevolgen. Om de nabestaande(n) de kans te geven hun leven voort te zetten, zodat ze bijvoorbeeld kunnen blijven wonen waar ze nu wonen, is het verstandig een risicoverzekering af te sluiten. Een voorbeeld is een risicoverzekering voor een weduwenpensioen.